Målare i Stockholm

Vi utför allt inom måleri. Vi hjälper privatpersoner och företag i Stockholmsområdet med Måleritjänster både in- och utvändigt, våtrumsmålning, fönstermålning, tapetsering, fasadmålning samt målning av golv. Vi arbetar gärna lokalt i södra Stockholm så som; Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra Måleritjänster:

Vi utför Måleritjänster både in- och utvändigt som

 1. Badrumsrenovering
 2. Brandskyddsmålning
 3. Tapetsering & spackling
 4. Köksrenovering
 5. Fastighetsförvaltning & trapphusrenovering
 6. Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter
 7. Fasadmålning
 8. Flytspackling
 9. Fönster- & dörrenovering

Kvalificerade Målare från Stockholm

Våra tjänster utförs alltid av utbildade målare, som med ett brett kontaktnät kan åta oss både stora och små objekt åt företag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner. Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget för skattereduktion på måleritjänster i ditt hus eller bostadsrätt.

Försäkringar & Säkerhet

Vi omfattas av företagsförsäkring via Måleriföretagen, måleribranschens branschorganisation. Vi är även medlemmar i Målarmästaregruppen. Vi innehar mästarbrev som högsta bevis på yrkesskicklighet genom Sveriges Hantverksråd. Företaget är auktoriserat för våtrumsmålning och vi använder kvalitetsprodukter från Becker, Alcro, Caparol och Flügger Färg.

Nyttja ROT-avdraget vid renovering

Vid renoveringar i hemmet kan du som privatperson nyttja det så kallade ROT-avdraget vilket drar ned på kostnaderna på upp till 30%. Vi kan arrangera att allt pappersarbete är färdigt och klart i samband med ombyggnationen, så ni slipper tänka på det! Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information om ROT. 

Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss idag

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *