Tapetsering & dekorering i Tyresö, Nacka & Farsta i Stockholm


Behöver ni hjälp med att dekorera hemma? Vi är ett erfaret måleriföretag från Tyresö som hjälper privatkunder, hyresgäster & företag med allt inom måleri och tapetsering i södra Stockholm med omnejd. Vi arbetar gärna lokalt i södra Stockholm så som; Nacka, Farstagård, Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra tapetserings-tjänster:


Tapetsering av proffs


Tapetsering är ett hantverk som vi har bemästrat i över 20 år. Det handlar om att få ett jämn resultat och renovera bort det gamla, men även vilket tapettyp som passar bäst till rummet. När vi väljer att renovera er bostad kommer en av våra projektledare förbi och visar våra olika tapettyper och diskuterar eller så kommer ni förbi vår verkstad i Tyresö. 

Nyttja ROT-avdraget vid tapetsering


Inte alla känner till att man kan dra ned på kostnaderna på upp till 30% när man väljer att renovera och tapetsera hemma. Detta kan man göra genom använda det så kallade ROT-avdraget som är ett skatteavdrag på hantverkaren som utför ombyggnationen. Vi kan arrangera att allt pappersarbete är färdigt och klart i samband med ombyggnationen, så ni slipper tänka på det! Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information om ROT-avdraget. 

Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *