Fönsterrenovering & dörrbyten i Tyresö, Nacka & Farsta i Stockholm


Är ni en bostadsrättsförening eller villaägare som är i behov av byta ut era fönster eller dörrar? Vi är ett måleriföretag från Tyresö med spetskompetens inom finsnickerier & måleri av bland annat fönster och dörrar. Vi arbetar gärna lokalt i södra Stockholm så som; Farsta, Nacka, Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra renoveriingar:


 • Totalrenovering av fönster
 • Restaurering av fönster (även till K-märkta bostäder)
 • Fasadmålning
 • Dörrbyten, målning & inoljning
 • Våtrumsmålning
 • Tapetsering (läs mer här).

Fördelar att restaurera fönstret 


Vi är ett miljövänligt måleriföretag och brukar därför rekommendera våra kunder att restaurera deras befintliga fönster istället för att installera nya. Det finns många fördelar att göra det, framförallt är det bra för miljön då sparar in på att installera nytt material. Men det vi hör mest från våra kunder är att genom restaurera ert fönster eller dörr kan fastigheten behålla sin unika karaktär och samtidigt få ett fräscht utseende. 

Hur går det till?


Efter vi kommit förbi på en kostnadsfri besiktning och lämnat en offert kan vi sätta igång. Arbetet brukar ta cirka en vecka från att vi tagit ned alla fönster, installerat skydd och tagit dem till vår verkstad i Tyresö där alla restaurering sker. Sedan kommer vi tillbaka och installerar allt. Vi ser helst att när våra hantverkare kommer förbi så har alla boende rensat allt som kan vara i vägen för renoveringen. 

Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information om hur det går till. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *