Renovering av badrum i Tyresö, Nacka & Farsta i Stockholm


Är ni intresserade av att renovera erat badrum? Vi är en lokal målare från Tyresö som utför allt inom våtrumsmåleri i södra Stockholm med omnejd. Vi hjälper privatpersoner, föreningar och företag med alla slags byggnationer så som kakelsättning, byte av blandare eller en totalrenovering av hela badrummet. Bland våra badrumsrenoveringar finner ni oss i lokalområden så som; Tyresö, Nacka, Farsta, Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra badrumstjänster


Totalentreprenör inom badrumsrenoveringar


Företaget är i grunden en totalentreprenör som erbjuder våra kunder helhetslösningar inom badrum. Inom firman innehar vi erfarna projektledare som med ett brett kontaktnät samlar alla arbetskraft i ett rum. Genom detta kan vi åta oss både stora och små objekt åt företag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner. 

Dra ned kostnaderna på renoveringen


Vid badrumsrenoveringar kan du som privatperson nyttja det så kallade ROT-avdraget vilket drar ned på kostnaderna på upp till 30%. Vi kan arrangera att allt pappersarbete är färdigt och klart i samband med ombyggnationen, så ni slipper tänka på det! Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information om ROT. 

Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *