Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter i Tyresö, Stockholm


Välkommen till vår erfarna och pålitliga måleribolag . Vi erbjuder allt inom altantvätt, uppfartsrengöring och stentvätt. Efter många år inom branschen kan vi stolt titulera oss som specialister inom området. Vi erbjuder högkvalitativa, skräddarsydda och kostnadseffektiva tvättlösningar till våra kunder. Vi ser till så att din uteplats blir skinande ren. 

Vi utgår från Tyresö men jobbar även i orter som Farsta, Nacka, Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Tvätt som en del av en totalentreprenad


Efter många år i måleribranschen har vi byggt upp ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare. Vi kan därför erbjuda ett stort antal olika tjänster. Du kan anlita oss för mindre rengöringsuppdrag såväl som stora bygg- och tvättuppdrag där vi ombesörjer hela processen. Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

 • Rengöring av stenplattor
 • Altantvätt
 • Uteplatsrengöring
 • Uppfartsrengöring
 • Högtryckstvätt
 • Serviceavtal för kontinuerlig rengöring
 • Totalentreprenad vid omfattande byggprojekt där rengöring är en del av projektet

Skräddarsydda lösningar


Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram den bästa lösningen för just din uteplats. Vi arbetar med alla typer av utemiljöer och fastigheter, inklusive villor, radhus, butiker, kommersiella fastigheter och bostadsrättföreningar. Vi är en kunnig och etablerad byggfirma som ser till att din uteplats blir skinande ren på ett kostnadseffektivt sätt.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag


Hur mycket kostar det att anlita oss för att rengöra uteplatsen eller garageuppfarten? Hör av dig till oss så skickar vi en gratis offert. Vårt tillgängliga och noggranna team ser till att du får den bästa servicen från början till slut. Vi hjälper dig även med ROT-avdraget som ger privatpersoner upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Välkommen till oss så berättar vi mer!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *