Flytspackling & golvavjämning i Tyresö, Farsta & Nacka i Stockholm


Är ni ett större byggbolag, förening eller privatperson som är i behov av flytspackling? Vi är ett bygg- och måleriföretag från Tyresö som utför flytspackling och golvavjämning i hela södra Stockholm med omnejd. Vi arbetar gärna lokalt i södra Stockholm så som; Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Vi renoverar bl.a. 


 • Kommersiella golv (Parkeringshus, kontor, garage, sjukhus, skolokaler etc)
 • Industrigolv (Verkstäder, fabriker butiker och industrilokaler)
 • Privata bostäder (källare eller grund)
 • Våtrum (badrum, tvättstugor och golvvärme)

Vad är en golvavjämning?


Flytspackling eller golvavjämning är en arbetsmetod där man vill få ett golv eller en yta så slät och jämn som möjligt. Detta görs genom flytspackling som jämns ut genom lutning tills hela golvet är jämnt. Man kan bl.a. använda cement och betong för detta ändamål. Utöver att ni får en jämn yta ger det även golvet ett narutligt skydd mot fukt och andra skador som kan uppkomma (sprickor etc).

Vad kostar en golvrenovering?


Beroende på storlek och era behov kan priset variera stort. Det spelar även roll vilken leverantör ni väljer att ta in från. Vanligtvis brukar en hel golvyta gå på cirka 25.000 för både material och arbetskraft, men vi kommer gärna förbi på en besiktning och kan lämna en kostnadsfri offert. Vi ser givetvis till att välja bäst leverantör för era ändamål! 

Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information om flytspackling eller golvavjämning. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *