Trapphusrenoveringar till föreningar i Tyresö, Farsta & Nacka i Stockholm


Är ni bostadsrättsförening som har gått i tankarna renovera ert trapphus? Vi är ett fastighet- & måleribolag från Tyresö som har många års erfarenhet av trapphusrenoveringar till fastighetsägare och föreningar i södra Stockholm. Bland våra kunder finner ni oss i bl.a: Farsta, Nacka, Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra fastighetstjänster


Vi utför våra måleritjänster både in- och utvändigt; 

 • Trapphusrenovering & målning
 • Ommålning av inneväggar, tak, golv
 • Tapetsering
 • Fönsterrenovering & dörrbyten
 • Byte av mattor 
 • Golvrenovering

Fördelar med att renovera trapphuset


Det finns många fördelar att renovera trapphuset, men det vi märker mest från våra kunder är att välbefinnandet ökade i bostadsrättsföreningen där alla medlemmar möts dagligen i det allmänna utrymmet. Det är även det första som besökare möts av och man kan därför ge ett gott första intryck vilket även ökar alla lägenheters ekonomiska värde. 

10 års garanti på ombyggnationer


Vi omfattas av företagsförsäkring via Måleriföretagen, måleribranschens branschorganisation. Vi är även medlemmar i Målarmästaregruppen. Vi innehar mästarbrev som högsta bevis på yrkesskicklighet genom Sveriges Hantverksråd. Därav kan vi ge våra kunder 10 års garanti och om ni inte blir nöjda kommer vi tillbaka och rättar till det!

Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *