Fasadmålning & renovering i Tyresö, Farsta & Nacka i Stockholm


Är det dags att renovera om er fasad? Vi är ett erkänt och väletablerat måleriföretag från Tyresö som hjälper fastighetsägare, privatkunder och större bostadsrättsföreningar med alla slags fasadrenoveringar i södra Stockholm. Vi arbetar gärna lokalt i södra Stockholm så som; Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra fasadtjänster


 • Totalrenovering av fasad
 • Fasadmålning
 • Fasadputsning
 • Sandblästring
 • Borttagning av grundfärg
 • Fönster & dörrenovering
 • Takrenovering

Besiktning av fuktskador


Den vanligaste skadan som uppkommer på fastigheter är just fuktskador, vilket även är en av de svåraste att upptäcka. Framförallt då fasaden utstår dagligen väder, rusk och säsonger. Detta är inget som kan göras av en privatperson utan av ett yrkesproffs. Vi har utvecklat en spetskompetens inom besiktning av fuktskador där vi använder den senaste tekniken för att ta fram exakt var problemet befinner sig. 

Vi utför även omfogning av tegelfasader


Om ni har en tegelvilla eller fastighet så kan vi även hjälpa er med detta. Vi ser till göra en omfogning som både tar vara på fastighetens utseende men samtidigt ser helt nytt ut. Framförallt är det viktigt att välja rätt bruk och färg som passar in med fastighetens karaktär. 

Medlemmar i måleriföretagen 


Vi är medlemmar i Svenska Måleriföretag och omfattas därför av företagsförsäkring som ger er 20 års garanti på fasadrenoveringar. Vi är även medlemmar i Målarmästaregruppen samt har inom företaget yrkesutbildade murare med svenskt murarbevis.

Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information om hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *