Brandskyddsmålning i Tyresö, Nacka & Farsta i Stockholm


Är ni en byggherre eller fastighetsskötare som är i behov av passivt brandskydd till fastigheten? Vi är en målerientreprenör från Tyresö som utför alla passiva brandmotverkningsåtgärder vid nyproduktion, ombyggnation och renovering. Vi arbetar gärna lokalt i södra Stockholm så som; Tyresö, Farsta, Nacka, Södermalm, Tanto, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare är det enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger, så återkommer vi med ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra brandskyddstjänster


Vi installerar passivt brandskydd både in- och utvändigt så som;

 • Brandskyddsmålning (kan utföras på alla typer av trä- och stålkonstruktioner.)
 • Brandtätning 
 • Brandinklädnad 

Vad är passivt brandskydd?


Och hur fungerar det egentligen? Brandskyddsmålning är ett så kallat passivt brandskydd som är till för stoppa branden där det brinner och ge brandkåren tid att rycka ut innan hela fastigheten är i brand. Det fungerar genom att måla brandklassad färg som är tåliga mot all värme. 

Vi tänker på miljön & kvalitet


Våra erfarna målare använder alltid miljövänliga färger och material som är godkända av EU-kommisionen samt är CE-märkta. Efter varje arbete städar vi upp hela arbetsplatsen och tar in en oberoende besiktningsman. Mejla oss gärna på: info@maleriforetagstockholm.se för mera information om våra miljöåsikter. 

Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *